OFFENTLIG

Etrel G6 ladestasjoner er designet med fokus på pålitelighet, brukervennlighet og maksimal sikkerhet for sluttbrukere, samtidig som den gir praktisk installasjon og vedlikehold for operatørene.

Offentlige ladestasjoner er utsatt for tøffe forhold, derfor krever det å ha en robust ladestasjon som kan tåle dette. Vi tilbyr Etrel G6 ladestasjoner som er designet for bruk i offentlig ladeinfrastruktur.

Etrel G6 er designet med fokus på nøyaktighet, enkelthet, og maksimal sikkerhet for brukere, samtidig som den tilbyr praktisk installasjon og vedlikehold for operatører. G6 ladestasjoner kan lade opp to kjøretøy med 22 kW på hvert uttak. Det er laget av robust rustfritt stål for fremragende holdbarhet i alle værforhold. Med sin distinkte form blir den enkelt oppdaget mens den fortsatt gjenstår diskret på offentlige plasser. Flat overflate tilbyr muligheter for merkevarebygging og tilpasninger. Etrel G6 har flerspråklig LCD-skjerm, forskjellige tilkoblingsalternativer, innebygd MID sertifiserte energimåler for hvert uttak og tilstrekkelig sikkerhets utstyr, stasjonen består av all grunnleggende maskinvare som trengs for å støtte offentlig ladeinfrastruktur til EV-ladning. Tilkobling med et sentralt system og ekstern firmware oppdateringer sikrer kompatibilitet med alle elektriske kjøretøyer på markedet.

Designen muliggjør flere tilpassingsalternativer og merkevarebygging

Sømløs integrering for en effektiv lade prosess

Kompakt design forenkler installasjon på steder med begrenset tilgjengelig plass

Vil du ha individuell rådgivning?

Hvis du fyller ut kontaktskjemaet, vil en av våre medarbeidere ta kontakt med deg